E ok să-ţi spui deschis părerea.
Să știi cînd şi cum e cu totu' altceva.

 

   Login

 

Jul 4

Written by: Napoleon Bonaparte
7/4/2011 2:57 PM 


Bacul 2011 sau răzbunarea tocilarilor: în acest an măsurile anticopiat au fost eficiente și ca urmare rezultatele au arătat adevarata față a învățămîntului - doar 47% au trecut.

Rezultatele bacului din 2011 nu sînt o surpriză decît pentru sistem. Cine a terminat în ultimii 30 de ani un liceu normal (altul decît cel cu piloși; eu am terminat acum 19 ani, dar sor-mea a terminat acu' 30 și pe vremea ei era la fel) știe că jumătate dintr-o clasă erau proști. Că doar 5-6 puteau să treacă bacul prin forțe proprii, iar restul pînă la 50% erau puturoși. Doar proștii, profesorii și politrucii nu vor să recunoască că regele e gol.

Apocalipsă! țipă istericii de serviciu. Nimic mai neadevărat. Ce s-a-ntîmplat în toți acești 30 de ani cînd promovabilitatea reală a fost cam tot pe la 50%? Inginerii și-au văzut de ingineriile lor, doctorii de doctoriile lor, lumpenproletarii de sapa lor. Tot în acești ani au apărut alde Patapievici și Raed Arafat, alde opzeciști prin literatură, iar după revoluție antrepenorii din clasa mijlocie care fac România modernă (ei o fac nu alde Patriciu și Voiculescu).

Închei cu o idee a lui Gill Bates: „Purtați-vă frumos cu tocilarii pentru că ei vor fi viitorii voștri șefi.”.
N.

Tags:
Home  |  Lazy admin wiki  |  Hyde Park  |  books  |  miscellaneous
Copyright 2009 by Napoleon Bonaparte    Terms Of Use   Privacy Statement