E ok să-ţi spui deschis părerea.
Să știi cînd şi cum e cu totu' altceva.

 

   Login

 

Dacă ai antrena în NBA, într-un meci din playoff, ce ai face cu un jucător care tot meciul a marcat doar un coş din opt aruncări?

Read More »

O poveste care îmi vine în minte de cîte ori mi se spune „așa se face”.

Read More »

Cica desteptii invata din greselile altora, iar prostii nici din ale lor. Ia cititi ce spunea in 1901! un priceput: "ne ameţim de o părută prosperitate, care nu izvorăşte din dezvoltarea firească şi din acumularea avuţiei naţionale...".

Read More »

Pînă acum credeam că Mircea Lucescu nu reuşea să treacă peste frustrările sale legate de Steaua. Nici înainte, nici după '89. Citiţi-l în Prosport care reia interviul de acum 24 de ani. 

Read More »

Monaco şi-a pierdut strălucirea. În vremurile sale bune aici piloţii îşi dădeau testul de măiestrie. De cînd au apărut simulatoarele piloţii cunosc circuitul foarte bine şi cursa a devenit bîz-bîz nouj' de minute.

Read More »

Joe Marasco în cartea The Software Development Edge: Essays on Managing Successful Projects ne poveșteste cum să acționam în situații de criză. Într-un articol, "The Five Days of the Fish",  ne spune că problemele din business sînt ca un pește mort în cămară.

Read More »

Cursa a fost a lui Webber, Vettel a avut probleme la frîne.

Read More »

Guvernul a anunţat vremuri grele, iar jurnaliştii au sărit la gîtul lor. Pînă aici pare în regulă - cîinii democraţiei şi-au facut datoria. Oare?

Read More »

Desi urmaresc de ceva vreme snooker la Eurosport, nu stiu cine-i Sandi si care-i celalalt. Azi, nu stiu prin ce scurtcircuite nervoase, am facut o paralela intre ei si prognoza vremii.

Read More »

Putem gasi urmatoarea definitie pentru asigurarea calitatii: Calitatea ne asigura ca pocesul se va tremina bine indiferent de cine il executa. Asta o facem prin proceduri. Ce ne facem cu suprareglementarea?

Read More »

Home  |  Lazy admin wiki  |  Hyde Park  |  books  |  miscellaneous
Copyright 2009 by Napoleon Bonaparte    Terms Of Use   Privacy Statement